Selecteer een pagina

ALGEMENE INFO

PIERCINGS

Minimumleeftijd:
Piercings worden geplaatst vanaf 18 jaar, maar ook minderjarigen kunnen bij ons terecht voor een piercing mits de minimumleeftijd van 15 jaar en toestemming van beide ouders. De ouders worden gevraagd de minderjarige te begeleiden naar de shop, indien dit niet mogelijk is kan de toestemming ook schriftelijk worden meegegeven mits de nodige documenten. Een kopie van de identiteitskaart van beide ouders, zowel voor- als achterkant. Bij twijfel over de documenten kunnen de ouders opgebeld worden.

Prijs:
Alle piercings kunnen bij ons gezet worden, ook intieme piercings. De standaard piercings over het lichaam zoals gezicht, oor en buik komen op 50 euro. Daarin is het materiaal, het plaatsen van de piercing en het juweel zelf naar keuze inbegrepen. Alle juwelen die door ons geplaatst worden zijn vervaardigd uit titanium of chirurgisch staal om eventuele allergische reacties te vermijden. De intieme piercings, nekpiercings en industrials komen op 75euro. Als het juweel in de eerste 2 weken moet worden vervangen, zoals bij tong en lip piercings, is dit niet inbegrepen.

Genezing en verzorging:
Na het plaatsen van de piercing wordt de klant gevraagd om de piercing goed te verzorgen en de stappen te volgen die worden uiteengezet. Daar dit van piercing tot piercing varieert, en om misverstanden te voorkomen wordt alles duidelijk uitgelegd op het moment zelf. Mocht er ondanks de richtlijnen nog zaken zijn waar je over twijfelt, kan je ons altijd telefonisch bereiken of langskomen in de shop.