Selecteer een pagina

ALGEMENE INFO

LASERBEHANDELING

Minimumleeftijd:
Laserbehandeling wordt vanaf 18 jaar uitgevoerd, bij uitzondering kunnen minderjarigen vanaf 17 jaar een laserbehandeling krijgen, mits toestemming van beide ouders (benodigde formulieren aanwezig in de shop).

Waarom laseren:
Lichaamstatoeages zijn vaak kunstwerken. Toch krijgen heel wat mensen spijt van eerder geplaatste tattoos. De redenen hiervoor zijn erg uiteenlopend, zoals een herinnering aan een vorige liefde. Bij degene die niet langer tevreden zijn over het ontwerp, of de tatoeage niet mooi geplaatst vinden, is er een mogelijkheid om de tatoeage gedeeltelijk te verwijderen (verzachten) en later een andere over te plaatsen. We willen u tijdens het soms langdurige proces van verwijdering op een professionele en medisch verantwoorde wijze bijstaan. Het toestel dat wordt gebruikt is in staat elk type tatoeage (alle kleuren) te verwijderen zonder littekens.

Verloop laserbehandeling:
Vooraleer er gestart wordt met een tatoo-verwijdering wil ik via een uitvoerig gesprek het verloop van de behandeling met u doornemen. Ik wil u graag informeren over de vermoedelijke duurtijd, pijn, prijs & nabehandeling. We proberen een antwoord te bieden op al uw vragen en bezorgdheden. Op deze wijze wil ik onaangename verrassingen tijdens de behandelperiode vermijden. De duur van een behandelsessie is afhankelijk van de grootte van het te laseren oppervlak. U bent verplicht tijdens de behandeling een oogbeschermende laserbril te dragen.

Prijs:
De prijs per sessie is verschillend naargelang de grootte van de te behandelen oppervlak. Om deze vast te stellen komt u vrijbljvend langs in de shop en kan er wanneer u dit wenst een afspraak worden vastgelegd.

Genezing en verzorging:
Na de lasersessie kan er roodheid optreden samen met een lichte zwelling. Tijdens de volgende dagen kunnen er ook blaasjes of korstvorming gevormd worden. Het is zeer belangrijk niet te krabben daar dit littekenweefsel kan vormen. Indien u dit wenst kunt u altijd flamigel of flamazine gebruiken om de jeuk te verzachten. Contact met zonlicht moet vermeden worden gedurende de eerste twee weken. Daarna raden wij u aan een hoge beschermingsfactor te gebruiken. Mocht er ondanks de richtlijnen nog zaken zijn waar je over twijfelt kan je ons altijd telefonisch bereiken of langskomen in de shop.